Nieuws van de ledenadministratie

Zaterdag, 1 november 2014

Beste leden, Er zijn voor het contributiejaar 2015 enkele kleine veranderingen die wij graag met jullie willen delen.

Nieuws uit de ledenadministratie.

Beste leden,

De nachtvispas wordt een nachtvis toestemming op A4 formaat, deze dient straks ondertekend te worden.
Net zoals de vergunning van meer dan twee hengels, zonder ondertekening zijn deze documenten niet geldig.

De bezitters van een bootvispas krijgen een nieuw pasje zonder jaartal en zal geldig zijn tot dat men hier geen gebruik meer van maakt.
Bij het inleveren van het pasje en sleutels krijgt men de borg terug betaald.

Aankomende week zal de contributie worden geïnd van de leden die betalen met een automatische incasso.
Zij krijgen de vispas rond de kerstdagen toegestuurd.
De overige leden krijgen van ons een factuur toegezonden, met duidelijke instructies om hoe en wanneer te betalen.

Het bestuur heeft er voor gekozen om in 2015 geen tijdelijke vispassen meer uit te geven op zondagen in Het Botenhuis.
Men kan dan nog enkel terecht bij de Visstek in Nederweert en dierenspeciaalzaak Princen en via onze website.