CONTROLEURS HSV. ST PETRUS.

Dinsdag, 27 oktober 2015

Beste leden, Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben, zijn er dit jaar significant meer controles dan afgelopen jaren.

De ergernissen van mensen langs de waterkant waren van dien aard dat we als vereniging weer politie agentje moesten gaan spelen en controleurs aanstellen.
Dit hebben we gedaan, en zijn begonnen met 3 controleurs.
Te weten:

Maurice Helgers
Frank Vossen
Ruud Zegveld.

Vanuit het bestuur is Theo Moonen controleur en is Toine van de Meulenhof hoofd controle en handhaving.
Op de ijzeren man is dhr. Peter Bruekers toezichthouder.
De toezichthouder is gemachtigd door het bestuur om  vispassen in te nemen.

Al onze controleurs hebben een officiele pas van Sportvisserij Nederlands, en kunnen zich dus ook als zodanig legitimeren.
Wordt u als lid gecontroleerd, en de controleur legitimeert zich niet, mag u daar naar vragen.
Doet u dit niet, kan er ook na een opgelegde waarschuwing of sanctie NIET gereclameerd worden. U had de controleur immers om een legitimatie kunnen vragen.

Waarschuwingen die worden gegeven blijven 3 jaar staan. Gaat u in jaar 1 dus de mist in en in jaar 3 weer, is de sanctie van toepassing op uw overtreding.
Op deze manier willen we voorkomen dat leden een bewuste overtreding maken en denken, ach, volgend jaar kan ik weer.
Wij werken samen met de politie, dus de waarschuwingen zijn ook bij hen bekend.

Voor vragenof, meldingen of andere dingen kunt u contact op nemen met hoofd controle en handhaving op controles@stpetrus.nl

Met vriendelijke groet,

Toine van de Meulenhof