Controles aan de waterkant

Maandag, 9 mei 2016

Beste leden, waarschijnlijk hebben jullie gemerkt dat de controles zijn opgevoerd

, en dat de controleurs op bepaalde gebieden lik op stuk beleid voeren. Helaas was dit nodig, en hopen we in de toekomst dat onze controleurs alleen nog tevreden vissers aan de waterkant treffen. Nou wil je natuurlijk ook graag weten wie deze controleurs zijn, want iedereen kan wel roepen dat hij controleur is.
onderstaande personen zijn de ENIGE controleurs in dienst van de HSV St. Petrus:

Toine van de Meulenhof - Hoofd controleur namens het bestuur
Theo Moonen - bestuurslid
Frank Vossen
Maurie Helgers
Ruud Zegveld
Dirk Wijnen
Bestuursleden

Verder werken wij nauw samen met de politie en BOA's.
Worden jullie gecontroleerd door iemand die niet op deze lijst staat en wel een pasje heeft van de vereniging, is die NIET bevoegd tot enige actie.
tref je misstanden aan, schroom dan niet een mail naar te sturen aan controles@stpetrus.nl