Verbod gebruik leefnet

Vrijdag, 17 juni 2022

Beste leden, bijgaand willen we nog even extra onder de aandacht brengen dat het vanaf 1 januari 2022 niet meer is toegestaan om een leefnet te gebruiken op alle wateren waarvan de visrechten in handen zijn van H.S.V. St. Petrus Weert (conform de lijst van viswateren 2022 - 2023 - 2024). Dit geldt naast de vijvers en beken ook voor de Zuid Willemsvaart, kanaal Wessem-Nederweert en de Noordervaart. Uitzondering zijn de officiƫle viswedstrijden van H.S.V. St. Petrus en wedstrijden waarvoor door de vereniging een wedstrijdvergunning is verleend. Het bestuur. Zie ook de lijst van viswateren 2022 - 2024 via de navolgende link: