Nieuw wedstrijdrooster 2021 H.S.V. St. Petrus Weert

Zondag, 21 maart 2021

Bijgaand presenteert de wedstrijdorganisatie van H.S.V. St. Petrus haar nieuwe wedstrijdrooster 2021. Het seizoen start pas vanaf juli in verband met de huidige Corona-pandemie. Het wedstrijdseizoen wordt geopend op zondag 4 juli met de Zomertrofee 2021 op de Noordervaart. In totaal worden 16 verenigingswedstrijden georganiseerd verdeeld over maar liefst 8 verschillende parcoursen. In het wedstrijdreglement zijn een aantal bepalingen gewijzigd ten opzichte van voorgaand jaren, specifiek in verband met de Corona-pandemie. Wij hopen op een goede opkomst van deelnemers, goede vangsten en vooral een sportief seizoen 2021. Uiteraard kunnen de wedstrijden alleen doorgang vinden wanneer dit volgens de actueel geldende Overheidsmaatregelen is toegestaan. Zie onder het hoofdstuk "wedstrijden" nadere info over de wedstrijden, het rooster en het reglement.