Prijzen VISpas en supplementen

Prijzen lidmaatschap H.S.V. St. Petrus Weert e.o.

Leden die betalen middels een automatische incasso:

Vispas:          € 42,50
65+ Vispas:   € 40,00

Jeugdvispas: € 15,00

Leden die betalen middels een accept girokaart:

Vispas:           € 47,50
65+ Vispas     € 45,00

Nieuwe leden middels een VBL (voorlopig bewijs van lidmaatschap)

VBL senioren: € 47,50 (inclusief inschrijf- en administratiekosten)
65+ VBL:         € 45,00 (inclusief inschrijf- en administratiekosten)

VBL jeugd (t/m 13 jaar) € 20,00 (inclusief inschrijf- en administratiekosten)

Supplementen: nachtvispas en vergunning meer dan 2 hengels

Leden kunnen in 2020 de nachtvispas en/of de vergunning meer dan 2 hengels, tot 1 maart 2020, verkrijgen bij de H.S.V. St. Petrus Weert door het verschuldigde bedrag over te maken op de bankrekening van H.S.V. St. Petrus Weert: NL82 RABO 0110 071 948 o.v.v. naam, adres, geboortedatum en lidmaatschapnummer.

Kosten nachtvispas:                                 € 7,50 (inclusief administratiekosten)
Kosten vergunning meer dan 2 hengels: € 27,50 (inclusief administratiekosten)

Nadat het verschuldigde bedrag op voornoemde bankrekening staat, wordt de nachtvispas en/of de vergunning meer dan 2 hengels opgestuurd.

Na 1 maart zijn de nachtvispas en vergunning meer dan 2 hengels alleen nog te verkrijgen bij Hengelsportzaak De Visstek Roeven 2a Nederweert.