Update Corona en sportvissen - wedstrijden nog niet toegestaan

Vrijdag, 21 mei 2021

Corona versoepelingen vanaf 19 mei. Tijdens de persconferentie van 11 mei zijn door het kabinet versoepelingen aangekondigd. De sport (zowel buiten als binnen) kwam hierin ruim aan bod. Voor de hengelsport en verenigingsactiviteiten komt er vanaf 19 mei meer ruimte. Ondanks de aangekondigde versoepelingen die vanaf woensdag 19 mei ingaan, zijn officiƫle wedstrijden, competities en publiek helaas (nog) niet toegestaan. Dit geldt voor zowel jeugd als voor volwassenen in alle sporten; een uitzondering hierop vormt een selecte groep topsporters.