Het nieuwe wedstrijdseizoen kan van start gaan; tot 30 juni kan het inschrijfgeld worden betaald

Donderdag, 17 juni 2021

Vanuit de overheid zijn vanaf 26 juni aanstaande wedstrijden in de amateursport weer toegestaan. Goed nieuws dus. Dit betekent dat het wedstrijdseizoen van H.S.V. St. Petrus vanaf 4 juli van start kan gaan met de eerste wedstrijd om de Zomertrofee 2021. Het inschrijfgeld voor het seizoen 2021 kan tot uiterlijk 30 juni worden betaald. Zorg hier nu dus voor. Voor verder informatie voor het betalen van het inschrijfgeld en het wedstrijdrooster zie bijgaande link: