Rabo Club Support

Woensdag, 14 september 2022

Hengelsportvereniging St. Petrus Weert doet ook dit jaar weer mee aan deze actie. Breng dus svp uw stem uit op onze hengelsportvereniging! Van 5 september t/m 27 september 2022 kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. Wij zouden het heel erg op prijs stellen als je ook op ons willen stemmen. -Alleen leden van de Rabobank, ouder dan 12 jaar mogen stemmen; -Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen; -Leden van de Rabobank Groep mogen alleen stemmen op verenigingen/stichtingen in hun eigen werkgebied. Vanaf 3 oktober is de uitreiking en horen alle clubs welke financiƫle ondersteuning ze krijgen. Hopelijk wordt dit weer een mooie bijdrage voor de clubkas en kunnen er weer mooie activiteiten van worden georganiseerd! Bij voorbaat hartelijk dank voor uw stem!!!